lauantai 10. lokakuuta 2009

Ohjeita Osmoon

Potkijoiden lähtö on 10.25 ja ennen lähtöä pidetään potkijoille oma tiedotustilaisuus.
Mikäli ette ole ilmoittautuneet vielä tapahtumaan www-sivujen kautta määräaikaan mennessä ottakaa minuun yhteys kisapaikalla.

Ensimmäisen kierroksen saamme potkittua vapaalla reitillä, toisella kierroksella juoksijoita alkaa tulemaan selkä edellä vastaan. Otetaan juoksijat huomioon kilpailun aikana. Tapahtuma on järjestetty juoksijoiden ehdoilla ja me olemme vierailijoita tapahtumassa !

Huolto on järjestetty juoksijoiden ehdolla, joten 1. kierroksella potkijoille ei ole huoltoa.

Reitti kulkee pääosin kevyen liikenteen väylää, mutta on myös kohtia jolloin mennään tien reunaa.
Muistetaan varoa myös muuta liikennettä !
Reitti noin 7 ja 9 km kohdalla ovat alikulku tunnelit, joissa täytyy olla varovainen.