torstai 26. helmikuuta 2015

Potkukelkkailun MM -kisat 7.3.
Jää on loistokunnossa! Odotamme tapahtumasta iloista koko perheen kelkkailutapahtumaa, missä mitellään toki MM-titteleistä, mutta myös ihastellaan tuunattuja ja moottoroituja kelkkoja. Lastensarjat keräävät toivottavasti suuren joukon innokkaita potkuttelijoita, jokainen lapsi saa palkinnon ja osallistuminen on heille ilmaista. Lisäksi kilpailupaikalla nähdään esim. moottoroitu mönkijä.

Erityisesti toivomme aikuisten sarjoihin (200m ja 2000m) vielä lisää osallistujia. Esla Oy on paikalla kelkkojen kanssa, joten edes oma kelkka ei ole välttämätön. Suosittelemme laittamaan piikkarit jalkaan vauhdin takaamiseksi! Myös haasteviestiin mahtuu vielä muutama joukkue mukaan. Siinä potkutellaan kolmen hengen joukkueilla, kukin viestinviejä etenee 500 m. Tuning-sarjassa taas kaikki viritetyt kelkat ja tuunatut potkijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Voit ilmoittaa meille sähköpostilla osallistumisestasi vielä alkuviikon aikana. Kaikki osallistujat pääsevät saunomaan Mekkorannan rantasaunaan, oma pyyhe mukaan! Lisäksi osallistumismaksuun sisältyy vapaalippu Eläinpuistoon.

Lisätietoa tästä linkistä.