perjantai 11. lokakuuta 2013

Varoituksen sana - potkupyörä tarjoukset

Talvi lähestyy ja kaupat alkavat myymään varastojaan tyhjiksi. Erimerkkisiä teräsrunkoisia potkupyöriä on tarjouksessa jälleen alle 100 €. hintaan. (Varoitus etenkin sinne Kuopio suuntaan, jossa vain 10 kpl erä on nyt edullisesti 99€.) Soliferin potkupyörä (takana 20") muistuttaa aikalailla Kickbike City G4.

Mad Croc potkulauta


Olen saanut muutamia yhteydenottoja näistä halpisversioista ja yleensä kysymys on löytyisikö minun kauttani niille uutta omistajaa. Kun halppisversion ostaja on kommenttoinut mm. rullaavuudesta, astinlaudan korkeudesta, jarrujen tehokkuudesta ja kiekkojen laakeripesien kestävyydestä. Halppiksen laatu ja ajettavuus eivät ole samaa luokkaa Kickbike potkulautojen kanssa.

Valitettavasti huonolla välineellä saatu ensikosketus potkulautailuun saattaa syövyttää käyttäjään väärän kuvan potkulautailusta. Nyt näitä halppisversiota sitten myydään huuto.netissä ja keltaisessa pörssissä kommentilla vähän käytetty ja kutsutaan Kickbikeksi.

Olen saanut kommentteja myös siitä, että Kickbike potkulautoja ei ole käytettynä myynnissä tai niistä pyydetään korkeaa hintaa. Jep, näin on ja siihen on hyvä syy. Hyvin suunniteltu ja valmistettu potkulauta kestää ja kuka siitä haluaisi luopua ainakaan 100 € hinnalla.

Muistutuksena vanhan sanonta, Köyhän ei kannata ostaa halpaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti