perjantai 29. toukokuuta 2015

Erilainen treeni- ja parisuhdeleiri

Tulipahan käytyä Kreikassa tarkemin sanoen Rodokselta Falirakista. Menimme sinne vaimon kanssa viettämään hänen kesälomaviikkoaan lasten jäädessä mummolaan. Perusteena matkalle oli osaltani päätös EM-kisojen peruuntumisesta tältä kesältä. Ensin kisat piti olla Tanskassa, heidän vetäydyttyään vetovastuusta kansainvälinen liitto arpoi ja päätyi tulokseen, ettei kisoja järjetetä ollenkaan. Ja nyt lomaviikon tiistaina sitten tulikin ilmoitus, että kisat pidetään viimeisen eurocupin yhteydessä Tsekeissä.


Foot(bike)


Reissurahat on nyt käytetty, mutta täytyy koettaa löytää muutama tukija lisää. Yksi idea nousi mieleeni kun tein kolme tuntisen peruskestävyys treenin rannalla kävellen. Ryhdyn myymään kiviä. Kahdella kymmenellä kivellä on tarkoitus kerätä EM-kisojen matkarahat. Mutta tuosta projektista lisää myöhemmin.

Ensimmäisen päivän opetus - rasvaa selkä uudelleen merssä käynnin jälkeen
Kickbike jäi tarkoituksella kotiin vaan harjoitukset teen uimalla, vaparin uinnin potkuilla lautaa hyväksi käyttäen ja vesijuoksulla. Aikaisemmin olen käyttänyt vesijuoksua kesäisin palauttavana harjoituksena sekä kuntouksena jalkavamman aikana ennen Italian MM-kisoja 2010.

Vesijuoksija Levänen
Ennen reissua kävin potkin perinteisen 10,5 km testilenkin ja saa nähdä millainen on tulos leirin jälkeisellä viikolla.

Viikon harjoituksena tuli tehtyä yksi pitkä hieman yli 3 tunnin kävely rantahietikossa ja meressä sekä vesijuoksua ja vaparin potkuja. Tällä lenkillä tein havainnon, että naku-uimarit saapuivat aamu-uinnille aamu seitsemältä. Törmäsin mm. kaksosiin, jotka minut ohitettuaan riisuivat kylpytakkinsa ja pulahtivat mereen.

Treeniohjelma oli sama kun potkiessa Kickbikella nyt vain treenit tehtiin meressä T-paita päällä, lippis päässä ja aurinkolasit silmissä.

Vaellus rannalla
Tiistaina tuli potkittua 6x3 min vedot/3 min palautuksella, torstaina 10x30 sek/2 min palautuksella ja sunnuntaina 5x2min/2min palautuksella. (syke pyöri 150-160 välillä),

Meritähti rannalla

Pahimmalta tuntuva treeni taisi olla perjantain puolituntinen suorin jaloin potkuja. Ainakin jälat tärisivät melkoisesti harjoituksen jälkeen.

Unet maistuu treenin päälle

Viikon kertyi harjoitttelua reilut 11 tuntia yhdellä lepopäivällä höystettynä. Harjoitukseksi ei katsottu 5 tunnin kävelyä Rodoksen vanhassa kaupungissa, joka oli edessä 3 tunnin oman treenin jälkeen.

Puuhastelua rannalla

Ruoka maistui (ja muutama valkkaripullo) reissussa niin, että kilo tuli painoa lisää.
Alkuviikko täytyy palautella päivä pari ja nukkua univelat pois ja sitten potkia testilenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti