perjantai 14. lokakuuta 2016

Kuopion Cyclocross mestaruuskisat 2016

12. marraskuuta 2016 klo 10:0014:00
Itse olen lähdössä Open - luokkaan Kickbike Cross Maxilla jos jalat on kunnossa. Mikäli pohje vaivaa niin eCruise näkyy lähtöviivalla. Pari muutakin potkijaa on ilmoittaunut kiinnostuksensa tulla mukaan. Savon Dynamo järjestää palkinnot Kickbike potkulautailijoille.Antikkala
Kallantie 8, 70340 Kuopio

Iikan Pyörävarikko ja Pyörämoilanen yhteistyössä järjestää tietääksemme Kuopion ensimmäiset Cyclocrosskisat.

Kisapaikkana toimii Antikkalan laskettelukeskus. Rata sisältää lajille ominaiset piirteet, eli teknisyyttä myös luvassa. Pituutta radalla on 1150m. Kisaan voi osallistua millä vaan pyörällä, mutta CX-mestaruus ratkotaan virallisten CX-pyörien kesken.

Aikataulu lauantaille 12.11(aikataulu voi hieman muuttua riippuen miten asiat etenee, mutta yritetään mennä suurinpiirtein tällä ohjelmarungolla):
- Klo 10 kokoontuminen Antikkalan laskettelukeskukseen
- Ilmoittautuminen paikan päällä klo 10 alkaen
- Rataan tutustuminen/vapaat harjoitukset klo 10-11:30
- Ohjaajakokous klo 11:45
- Kilpailun lähtö klo 12:00
- Palkintojen jako heti kilpailun jälkeen

Kilpailu ajetaan yhteislähtönä, eli kaikki luokat lähtevät liikkeelle "samasta paukusta".

Luokat ja kilpailumatkat:
- CX - 15 kierrosta (kalustovaatimuksena cyclocross-pyörä, UCI-sääntöjä emme ala pilkuntarkasti tulkita, mutta olisko max. rengaskoko vaikka 35x700??)
- OPEN - 15 kierrosta (saa osallistua millä vaan pyörällä, myös sähköpyörät sallittu)
- ROOKIE - 10 kierrosta (sama kun open, mutta tämä luokka tarkoitettu aloittelijoille. Sopii hyvin myös esim. junioreille)

Tulokset ja palkinnot:

Kilpailusta julkaistaan kokonaistulokset ja luokkakohtaiset tulokset. Epävirallinen Kuopion mestari on CX-luokan voittaja.
Kaikkien luokkien kolme parasta palkitaan jollain munakupilla tai muulla krääsällä. Iikan Pyörävarikko ja Pyörämoilanen sponsoroivat tapahtumaa tavarapalkinnoin jotka arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Lisäpisteitä ja yllätyspalkintoja saattaa herua mielikuvituksellisesta pukeutumisesta ja/tai kalustosta. Jos muistetaan niin esim erikoisin ajoasu ja/tai kalusto saatetaan palkita. Tapahtumassa olisi tarkoitus olla mukana myös huumoria, joten osallistu vaikka Jopolla tai vanhalla mummopyörällä ihan showmielessä!
Jos et pääse itse ajamaan, niin tule toki seuraamaan kilpailua paikan päälle ja värvää mukaan mahdollisimman paljon kavereita, sukulaisia yms!

Osallistumismaksu vapaaehtoinen (max 10€).

Ilmoittautumiset osoitteeseen: iikka@iikanpyoravarikko.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti