maanantai 13. maaliskuuta 2017

Eukontyönnön MM-kisat Kolilla 18.3.2017

Eukontyönnön MM-kisat 2017

18.3.2017
Koli-Vuonislahti
Eukontyönnön MM-kilpailu on hyväntuulinen tapahtuma, jossa annetaan eukolle lennokasta kyytiä potkukelkalla yli Pielisen Kolilta Vuonislahteen ja takaisin. Kilpailussa potkutellaan n. 14 km Koli - Vuonislahti välistä jäätietä, joka on virallisesti Euroopan sisävesien pisin jäätie.
Paikka ja ajankohta:
Kilpailukeskuksena ja numerolappujen hakupaikkana toimii Kolin satamassa sijaitseva ravintola Alamaja. Lähtö/maali sijaitsee Kolin päädyssä jäätiellä, Merilänrannassa. Tapahtuman ajankohta on 18.3.2017 klo 12 - 17. Juoksun startti on klo 12.00 ja Eukontyönnön MM-kilpailun klo 12.30. Aikaa on max. 5 tuntia, jonka jälkeen viimeistään siirrytään Alamajalle saunomaan ja ruokailemaan. Ruokaa on saatavilla klo 13 eteenpäin.
Säännöt:
- Kilpailuratana toimii n. 7 kilometrin mittainen Koli-Vuonislahti välinen jäätie, jota potkutellaan edestakaisin yhteensä n. 14 km.
- Työnnettävä eukko voi olla oma tai toisen, mutta eukon on istuttava kelkan kyydissä koko kilpailumatkan ajan. 
- Kilpailijoiden on noudatettava järjestäjien antamia ohjeita.
- MM-kilpailussa on vain yksi sarja, ja kilpailun voittaa se pari, joka potkuttelee radan nopeimmin.
Huolto:
Huoltopisteitä on kolme, yksi kummassakin päässä jäätietä sekä yksi tien puolivälissä. Huoltopisteiltä on saatavissa lämmintä mehua, muun energiahuollon kilpailijat hoitavat itse. Kaikilla huoltopisteillä on vähintään 1 työntekijä ja EA-tarvikkeet. Jäällä on auto tai moottorikelkka mahdollisia evakuointeja varten.
Osallistujat jättävät kulkuneuvonsa Kolin päätyyn niille osoitetuille paikoille ennen jäätietä. Osallistujat huolehtivat itse siirtymisistään tapahtuman aikana.
Osallistumismaksut:
Eukontyönnön MM-kisa, potkukelkkailu n. 14 km 30 €/pari
Potkukelkan vuokraus 10 €/kelkka
Ilmoittautuminen ja maksu:
Ilmoittaudu mukaan tästä!
Järjestäjä:
Koli Activ Oy
Mika Okkonen 0400 857557
Kisakeskus: satamaravintola Alamaja
Rantatie 12, 83960 Koli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti