maanantai 28. tammikuuta 2019

Lehdistötiedote: ”Lainaeukko” löytyi huuto.netistä Eukontyönnön MM-kilpailuihin


Varkautelainen kaksinkertainen Eukontyönnön maailmanmestari Markku Levänen etsi tulevaan kilpailuun kyytiläistä Huuto.netin kautta. Ilmoitus kiinnosti lähes 700 uteliasta ja muutama kysymyskin sivuilla esitettiin. Lisäksi Markku sai suoraan muutaman yhteydenoton kyytiin haluavilta mikäli ”lainaeukkoa” ei löydy ilmoituksen kautta.

Ilmoitus löytyy tästä linkistä:
https://www.huuto.net/kohteet/haluatko-maailmanmestariksi/489510363

Paikan Esla potkukelkan kyydistä huusi avopuolisolleen joroslainen Samu Katainen 105 euron hintaan.

Savon Vuokrauspalvelut Oy:n toimitusjohtajana toimiva Miia Salinto kommentoi paikan varmistuttua,
”Odotan innolla uutta kokemusta. Innostun aina vähän kaikista erikoisista asioista. Minä yleensä ajelutan lapsia, nyt on minun vuoro päästä kyytiin.”

Levänen on yksi maailman parhaista potkukelkkailijoista, jonka meriitteihin kuuluvat niin Norjan Hurdalissa järjestettävien alamäkipotkukelkkailun maailmanmestaruudet (2015, 2016, 2017, 2018), perinteisten Multian MM-potkukelkkailun mestaruuksia ja Kuopiossa järjestettävän Finland Ice Marathonin 50 km potkukelkkailu sarjan voitot. Kesäisin Levänen kilpailee Kickbike –potkulaudalla ja on lajin IKSA World rankingin kuudennella sijalla.
Eukontyönnön MM-kisat 2019 järjestetään 17.2. Kolilla

Eukontyönnön MM-kilpailu on hyväntuulinen tapahtuma, jossa annetaan eukolle lennokasta kyytiä potkukelkalla yli Pielisen Kolilta puoleenväliin kohti Vuonislahtea ja takaisin. Kilpailussa potkutellaan n. 7 km Koli - Vuonislahti välistä jäätietä, joka on virallisesti Euroopan sisävesien pisin jäätie. Kilpailun järjestää Koli Activ Oy.

Tapahtuman sivut:

http://www.koliactiv.fi/ohjelmapalvelut/tapahtumat/item/228-eukontyonnon-mm-kisat-kolilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti