lauantai 17. heinäkuuta 2010

Finntriathlon 16.7.2010 pikamatka
Ja niinhän siinä kävi, maaliin tultiin kävellen ja pohje kipeänä. Vaikka aikomus oli kävellä juoksu osuus niin vanhat muistot ja hyvän olon tunne laittoivat juoksemaan. 3 km kohdalla pohkeessa sitten vihlaisi ja viimeiset kilometrit käveltiin.
Uinti sujui yli odotusten vaikka otin sen rauhallisesti aika 2.52 vaihdossa sitten tuhraantuikin aikaa ennen kuin pääsin potkimaan. Kääntöpaikalle Häyrilän liikenneympyrään pystyin pitämään suunnittelemaani potkurytmiä ja vauhtia. Paluumatkalla Kuvanssissa suoralla pätkällä, joka oli loivaa nousua vauhti hiipui. Yritys hypätä pyöräilijöiden peesiin ei onnistunut. Peesissä pysyin 30 km/h vauhdissa vain 20 potkun verran. Pyöräily osuuden keskivauhtini oli 27,3 km/h.
Viimeisillä kilometreillä WU:n hiihtäjä Korhosen Jasmin pyyhälsi vielä pyörällä ohitseni ja siitä tuli sitten porkkana juoksu osuudelle.
Minne unohtui suunnitelma kävellä juoksu ja säästää jalkaa ? Alku jäykkyys hävisi 1 km juoksun jälkeen ja edellä olevien selät alkoivat lähestyä. 3 km kohdalla olin ohittanut jo useamman kanssa kilpailijan ja sitten vihlaisi pohkeesta. Kävellen saavuttiin sitten maaliin.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti