sunnuntai 29. elokuuta 2010

SM-Maastopotkut Nuuksion/Luukin MTB

Oheiset palkinnot odottivat 3 parasta maalissa. Myös osan matkasta taivaltanut Hannu palkittiin tölkillisellä alkoholitonta olutta (Tämä oli olettettavasti varattu minulle).
Itse lähdin kisaan tavoitteena päästä vain maaliin ilman sippausta. Olin varannut matkaan mukaan riittävästi juomaa reppuun sekä energia patukoita. Sykkeet pyrin pitämään vk- puolella. Kun ensimmäiset kapeat polut ja juurakot tulivat vastaan niin ajattelin, että tästä tulee pitkä päivä. Arkailin niitä alussa liikaa, mutta paremmalla alustalla potkin minkä pääsin ilman, että syke nousee yli 165. Kaikki jyrkemmät ylämäetkin menivät kävelyksi, en ottanut yhtään juoksuaskelta koko kisassa. Siirtymätaipalleen jälkeen pääsimme 3 kierroksen reitille, jossa löytyi myös pieni asfaltti pätkä, jossa ensimmäisellä kierroksella tumpeloin. Nimittäin vauhdikkaan alamäen jälkeen oli käännös oikealle ja tässä minulla jäi jarrutus myöhäiseksi. Seurauksena se, että takarengas lukossa ja lauta lähti alta. Liuin muutaman metrin asfaltilla saaden pieniä naarmuja oikeaan polveen ja pakaraan. Seuraavilla kierroksilla otinkin tämän kohdan hyvin varovaisesti.
Parasta reitillä kuitenkin oli juuri vauhdikkaat alamäet.
Hengissä pääsin maaliin ja laitoin maalisuoralla kännykän soittamaan Maamme-laulua.
Keskisyke 4h 13 minuutin suoritukselle oli 161.
Tämä oli hieno tapahtuma ja kiitokset Kaitsulle palkinnoista !
Tulipahan tällä reissulla opittua, että renkaissa ei kannata pitää liikaa paineita ja tankoa voisi laskea ja kaventaa ennen seuraavaa maastopotku tapahtumaa Kajaanissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti