sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Avoimet TUL:n rullahiihdon, luistelun ja kickbiken SM kilpailut Leppävirran Takkula 12.09.2010.

Markku Levänen ja Maarit Salovirta kickbiken Suomen mestareiksi. 12.9.2010

Leppävirran Urheilijat järjestivät avoimet TUL:n rullahiihdon ja luistelun ja kickbiken SM kilpailut Leppävirran Takkulassa. Miesten sarjassa tuli yllätysmestari. Savon Dynamoa edustava Markku Levänen voitti mestaruuden, 6 km taittui aikaan 11,39. Loppusuoran taistelussa joutui antautumaan Kouvolan Potkijain Kai Immonen kahden sekunnin erolla. Immonen on nelinkertainen maailman mestari tältä kesältä, Italiassa pidetyistä kisoista. - "vanhakin" näkyy väsyvän, väsyyhän mersukin joskus, Immonen kommentoi yllätys hopeaansa. Järjestävän seuran Maarit Salovirta otti naisten mestaruuden ajalla 13,34. Kickbike veti jopa suuremman osallistuja joukon kuin perinteiset rullahiihto ja luistelu. Ikäsarjojen nopeimman ajan miehissä potki 3km matkalla LepU:n Pertti Tuomainen 6,43 ja naisten nopein oli N40 sarjan voittaja Pirjo Saukkonen Leppävirran Urheilijoista, hän käytti aikaa 8,38.

Lähde: Suomen Perinneurheiluliitto

Kickbike SM kilpailu:Myl 6km 1) Markku Levänen SaD 11,39, 2) Kai Immonen KoPo 11,41.
Naiset: 6km 1) Maarit Salovirta LepU 13,34.
M45: 3km 1) Seppo Julkunen LepU 7,56.
M55: 3km 1) Pertti Tuomainen LepU 6,46, 2) Erkki Kasanen Män-Ve 9,09.
M65: 3km 1) Matti Johansson Vihdin Isku 7,52.
N40: 3km 1) Pirjo Saukkonen LepU 8,35.
N60: 3km 1) Marja- Liisa Hyötyläinen LepU 9,28.
P12: 3km 1) Joonas Levänen SaD 7,49.
P8: 1,7 km 1) Kaapo Levänen SaD 5,45, 2) Miska Kotti LepU 8,56.
Naiset harrastesarja 1,7 km 1) Anita Hyttinen LepU 5,06, 2) Meri- Tuulia Kouhia LepU 8,52.
Miehet harrastesarja 1,7 km 1) Teuvo Juutilainen LepU 4,38, 2) Seppo Parkkinen Kuopio 5,06, 3) Raimo Kilpeläinen LepU 5,15.
PotkulautaP8: 100m 1) Miska Kotti LepU 20,1, 2) Otto Hämäläinen Varkaus 24,4.