perjantai 30. marraskuuta 2012

Alamäkipotkukelkkailun SM-kisat 2012Kilpailuun ei vaadita sen suurempaa lajn tuntemusta, vaan iloisella ja reippaalla mielellä pääsee jo pitkälle!
Kilpailusarjoja on kolme; miesten ja naisten yksilösarjat sekä joukkuekilpailu. Joukkueessa tulee olla 3 jäsentä. Kaikissa sarjoissa jaetaan hienoja palkintoja ja lisäksi joukkuekilpailussa etsitään parhaiten pukeutunutta joukkuetta sekä parhaiten tuunattua kelkkaa.
Tapahtuma on maksuton kaikille. Miesten, naisten ja joukkuesarjan alaikärajana on 15-vuotta.
Kilpailun lähtö tapahtuu hiihtokeskus Ylläs-Skin parkkipaikalta ja maalialueena toimii Jounin kauppakeskuksen alue, jossa on luvassa mukavaa ohjelmaa. Jounin Kaupalla järjestetään myös Lasten Potkukelkkakisat, jossa kisaillaan tasamaalla.
Kilpailua voit seurata jalkakäytävillä ja risteysalueilla. Hyviä katselupaikkoja ovat esimerkiksi Luontokeskus Kellokkaan, Ylläksen Kaivohuoneen ja Sport Shopin piha-alueet. Jounin Kaupan maalialueella voit seurata kilpailun viimeisiä potkuja.

Huom! Autotie on on suljettu liikenteeltä kello 13.55 – 14.30 välisen ajan väliltä Maisematie (Ylläs-Skin yläparkkipaikalta) – Tunturintie (Äkäsentien risteykseen saakka).

Ohjelma:

12 - 13.30 Ilmoittautuminen Y1 Ski Pubissa, Ylläs-Ski*
14.00 Kilpailun startti, Ylläs-Ski yläparkkipaikka
14.30 - 16.00 Ohjelmaa maalialueella, Jounin Kauppa
n. 14.45 Lasten Potkukelkkakisa, Jounin Kauppa**
n. 15.30 Palkintojenjako, Jounin Kauppa
* Järjestäjillä on potkukelkkoja rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosittelemme ottamaan mukaan oman potkukelkan mikäli sellainen löytyy.
** Lasten Potkukelkkakisat alkavat alamäkikisan jälkeen noin kello 14.45 Jounin Kaupan maalialueella.

Lähde: Ylläs.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti