tiistai 20. elokuuta 2013

Hyvältä tuntuu ja näyttää, vihdoinkin!


Viikko sitten olin vielä flunssan kourissa ja masentunut. Meinasin jo unohtaa tulevan Tanskan Eurocup reissun. Edelleisen viikon harjoitukset olivat sujuneet hyvin kunnes sitten lauantai iltana alkoi tuntua, ettei kaikki ole kehossa kohdallaan. Kurkkukipu ja vetämätön olo. Tautihan se tuli ja Kickbiken selkään pääsin seuraavan kerran tiistai iltana. Neljä päivää potkimatta ja melkoiset vieroitusoireet urheilun puutteesta ja masennus päällä.

Loppuviikko meni hammasta purren, lauta ei liikkunut mihinkään keskivauhdit kevyillä lenkeillä 18 km/h ja kun perjantaina yritin potkia vauhtikestävyys lenkiä niin vauhti pyöri vain 24 km/h paikkeilla. Lisäksi hyydyin jo 15 minuutin potkuttelun jälkeen. Syke ei suostunut nousemaan kun 165.

Sunnuntai aamupäivä meni sohvalla maaten kunnes iltapäivällä sain otettua itseäni niskasta kiinni ja lähdin vain potkimaan kohti Sorsakoskea tänä kesänä päällystettyä tietä. Menomatkalle oli melkoinen myötätuuli ja matkan aikana valmistauduin jo henkisesti siihen, että tulomatkalla vastaseen potkiessa iskee vielä hyytyminen. Menomatkan 20 km keskivauhti oli 24 km/h keskisykkeen ollessa 120 paikkeilla. Joten rennosti tultiin.

Joten ei muuta kun vastatuuleen kotia kohtia. Yllätys oli melkoinen kun vauhti ei tuntunutkaan tippuvan vastatuulesta huolimatta. Ja vaikka sykemittari näytti 170 lukemia ei tuntunut missään joten annoin vain palaa, Kotiin palatessa oli voittaja olo, tauti oli lyöty ja mies jälleen kunnossa.

Lisää varmistukseen hyvästä iskusta tuli eilen töistä kotiin potkiessa. Kevyt potkuttelu 16 km keskivauhti rapia yli 24 km/h. Ja tänään kova treeni joka sisälsi av 10 min löysää 4x3 min / 4 min palautuksen löysillä potkuilla + 10 min löysän loppuverryttelun. Treenin keskivauhti 27,5 km/h. Ei tuntunut pahalta vaikka sykkeet hakkasi vedoissa yli 180. Nautinto oli katsoa vedoissa mittarin nopeutta kun näkyi aivan uusia lukemia tasaisen maan potkuilla 33-34km/h.

Toivottavasti tämä kunto ja olo on 11 päivän kuluttua Tanskan EM startissa. Nyt hymyilyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti