sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Tässä on pari muuttujaa
Kiitos palautteesta! Blogin kirjoittaminen ja päivitysten tekeminen on valitettavasti jäänyt vähälle kun matkan varrelle sattunut pari muuttujaa. Niistä saatan purkautua myöhemmin lisää.
Kiitos teille blogin seuraajille, näitä sivuja on luettu jo yli 100 000 kertaa ja tarkoitus on edelleen kirjoitella näillä sivuilla Kickbike potkulautailusta ja potkukelkkailusta.

Harjoitellut olen kuitenkin ohjelmoidusti kaikesta huolimatta ja ensiviikolla olisi tarkoitus käynnistää potkukelkkailukausi Kicksparkilla Kämärin tekojäällä. Harjoitukset ovat sujuneet suunnitellusti ja se näkyy myös miehessä. Harjoituskauteen lähtiessä painoni hipoi 84 kg, mutta nyt vaaka näyttää jo reilusti alle kahdeksankympin.

Kuunvaihteessa olisi tarjolla ensimmäinen startti Ylläksellä alamäkipotkukelkkailu kilpailussa. Päätöksen kisaan osallistumisesta teen varmaankin vasta muutamaa päivää ennen tapahtumaa. Tällä hetkellä ei yhtään löydy kiinnostusta istua ratin takana kymmentä tuntia suuntaansa. Mutta jos joku on matkalla tapahtuaan ja ajelette Varkauden ohi niin hihkaiskaa, voisin hypätä kyytiin.

Hyvää talven odotusta ja laittakaa ihmeessä palautetta jos siltä tuntuu. Kirjoituksia saa kommentoida julkisesti ja jos yksityistä postia haluaa laittaa niin kickbike(a)mlevanen.com on siihen oikea osoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti