torstai 11. helmikuuta 2016

Kohti alamäkipotkukelkkailun MM-kisoja

Toistaiseksi hallitseva maailmanmestari
Matka alkaa 3 tunnin kuluttua. Bussi poimii minut kyytiin ja matka jatkuu kohti Helsinki-Vantaa lentoasemaa. Ja sieltä lentäen kohti Osloa ja kisapaikkaa Hurdalia.

Toivottavasti uni tulee bussissa, sillä ilta on mennyt hermoillessa ja pakatessa tavaroita.  Kaiken maailman ajatuksia on pyörinyt päässä. Onneksi Kaapo käväisi apuna ja muistutti, että navigaattori on hyvä varata matkaan mukaan. Olisi muuten unohtunut kotiin ja vuokra-auton ratissa olisi ollut hyvin orpo olo vieraassa maassa.

Tässä vaiheessa täytyy antaa kiitokset Eslan Raijalle ja Larsille Sommerbutikkeniin. He ovat järjestäneet minulle Esla T4 potkukelkan kisaa varten. Siellä se odottelee jo hotellissa, että kuski tulisi hiomaan jalaksia.

Huomenna iltapäivällä edessä on harjoituslasku ja samalla testaan kameroiden kiinnityksen. Ja saa nähdä mitä ylläreitä kisajärjestäjät ovat tällä kertaa keksineet. Viime kerralla vastassa oli NRK:n kuvausryhmä.

Kisa järjestäjät ovat lumettaneet tietä ja toivottavasti lumi pysyy jäisellä pinnalla. Vähän on pelko persuuksissa kisan suhteen kun yhtään vauhdikasta mäkeä en ole potkukelkalla näillä lumilla laskenut. Mutta lupaan yritää parhaani ja pysyä ojien välissä. Katsotaan sitten maalissa mikä on lopputulos.

Positiivisella asenteella eteenpäin.
Ja Ajallaan Aamu Näyttää AuringonEi kommentteja:

Lähetä kommentti