maanantai 14. maaliskuuta 2016

Anteeksipyyntö Team Otto Motorin naisille

Korviini kantautui huolestuttava tieto, että olimme kuvaajani Jounin (kiitokset hyvistä kuvista) kanssa laiminlyöneet Teidät täysin potkukelkkailun MM-kisoissa Multialla.

Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi

Sunnuntain jälkipeleissä oli tietojemme mukaan noussut esille, etten ole ollut yhteiskuvassa Team Otto Motorin menestyksekkäiden naispotkijoiden kanssa. (Tämän miespuolisen menestyjän pakaroita jouduinkin ihan tarpeeksi tuijottelemaan radalla sekä nostamaan katseeni ylöspäin palkintopallilla).
Mutta kaiken maailman muut kissat, konsultit ja tulitytöt olivat jostain syystä päässet kuviin.

Puolustuksekseni voin vain sanoa, että Te olitte niin pirskatin nopeita sekä radalla ja radan ulkopuoella. Etenkin jälkipotkuissa Multi-Motellilla, josta muistoksi jäi minulle vain märkä paidan hiha ja housun lahje.

Syvimmät pahoittelut tästä laiminlyönnistä. Tulen korjaamaan tilanteen ja siihen olisi loistava tilaisuus jo tulevana lauantaina Leppävirralla. Kilpailujen ja yhteiskuvan jälkeen lupaan kustantaa Team Otto Motorin naispuoliset potkijat Sport & Spa Hotel Vesileppis kylpylään.


Jalaspotkukelkkailun MM.


"Heti puusuksi hiihtojen jälkeen alkaa Jalaspotkukelkkailun MM-kilpailut. Kilpailu käydään urheilukentällä, joten jalaksiin kannattaa laittaa liukujalakset. Ensimmäistä kertaa käytävässä kisassa on matkoja ja sarjoja ovat N/Myl, 35, 45,55,65,70,75,80,85v potkivat 400m. Lasten sarjat alkavat 3v ylöspäin, kahden vuoden välein. Aivan pienimmät ajelevat 20m matkat,5-7v 40m, 9-15v 100m. Kilpailun päämatka on miehille ja naisille 3000m. Viesti on 3x400m N/M. Porukoita voivat tehdä kaikki ja haastaa esimerkiksi työpaikkoja, firmoja tai kaveriporukoita mukaan. Potkut alkavat 19.3 klo 14.00. Molempiin kilpailuun kerkiää ilmoittautua paikan päälläkin.

Lisätietoja tapahtumista antaa Jorma Rajakannas 040 5287131."

Pahoittelut myös talon emännälle ja isännälle huonosta käytöksestäni. Jäin ilman housuja tuoreeltaan kiinni keittiöstä yöpalaa hakiessani.

Kuva, jonka @markkulevanen julkaisiAlla Instagram päivityksiäni Multian MM-potkukelkkailu viikonlopulta. 


Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi

Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi

Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi

Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi


Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi

Kuva, jonka @markkulevanen julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti