tiistai 5. heinäkuuta 2016

Tiistai kai, kyllä vain


Tuollaiset terveiset lähti YleX aamu ohjelman juontajille tänään ja mitä siitä seurasi voi kuunnelle tästä linkistä. Kello oli suomen aikaa noin 9.22, joten jos ohjelman kesto on tuossa 3.5 tuntia niin viimeistä 40 minuuttia kannattaa kuunnella.Kävin aamusta tutustumassa kisapaikkaan. Hotellilta tuonne on noin 10 km matkaa, joka on kuivalla kelillä ihan ok. Sateella ei niinkään.

Kävin siis tutustamassa Sports super centren tarjoamiin palveluihin. Minulla on nyt sinne tämän viikon kestävä jäsenyys, joten voin jättää kamani lukkojen taakse ja kisan jälkeen mennä altaalle uimaan ja saunomaan.

Tuolla taustalla ne katsoo tänneAlueeseen kuuluu myös mm. urheilukenttä, jossa perjantain sprinttikisa potkitaan sekä suljettu pyöräilyreitti, jota kierretään lauantaina useampi kierros. Kierros sisältää yhden lyhyen ylämäen, joten loppukirissä sijoitukset ratkaistaan. Ja joka kierroksella tullaan ylämäki vetämään täysillä.
Ja näin illasta minut yllätettiin täysin hotellin respassa, kun tiskin takana ollut henkilö kysyi selvällä savon kielellä. "Miten on matka mennyt?". Mervi, Iisalmesta, on asunut täällä 8 vuotta miehensä kanssa.

Ja lopuksi kuva YleX Aamun huutolaatikosta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti