torstai 5. toukokuuta 2011

Kickabout - A Worldwide Event 7.5. lähestyy

Ensimmäinen Kickabout –tapahtuma potkitaan 7. toukokuuta ympäri maailman. Tarkoituksena on hypätä potkulaudan päälle ja lähdetä vain potkimaan minne potkulauta vie ilman reitti tai muita suunnitelmia. Samalla pyritään saamaan mahdollisimman monta ihmistä potkulautailemaan samana päivänä.

Lenkin jälkeen on mahdollista kertoa toisille omia ajatuksia tekstein, kuvin tai video pätkin internetissä. Miten pitkälle potkit? Opitko mahdollisesti jotain itsestäsi matkan aika? Kävitkö joitain mielenkiintoisia keskusteluja?

Mukana on potkulautailijoita ympäri maailman aina Kiinasta ja Australiasta lähtien, jotka pääsevät ensimmäisenä päivittämään kertomuksensa omista potkuistaan. Sitten tulevatkin vuoroon eurooppalaiset potkijat, joita on mukana Kickbike -laudoilla ainakin Suomesta, Tsekistä, Hollannista, Belgiasta, Saksasta, Ranskasta ja Iso-Britanniasta. Viimeisenä onkin sitten Pohjois-Amerikan vuoro Footbikeilla ensin itärannikkolla ja viimeisenä länsirannikkolla.

Californialaiset potkulautailijat saivat idean Kickabout-tapahtumaan ultramaratoonari Dean Karnazesin omaelämänkerrasta Ultramarathon Man (suom. Ultramaratoonari, Lauri Niskanen, Nemo, 2011), jossa hän kertoo termistä ”runabout”. Dean Karnazesilla on tapana juosta pitkiä lenkkejä ilman sen suurempaa reitti- tai aikasunnnitelmaa. Hän vain juoksi!

Kickabout -tapahtumaa voi seurata netissä www.footbikescalifornia.com sivuilla.

Potki itsesi historiaan osallistumalla tapahtumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti