maanantai 16. tammikuuta 2012

Kannatta katsoa Suomen Urheilugaala!

Tänään kannattaa katsoa TV2 klo 20.00-22.05 Suomen urheilugaala.
Vuoden urheilijan (Kaisa Mäkäräinen) valinnan lisäksi kannattaa jännittää missä vaiheessa vilahtaa Kickbiket tai Kicksparkit ruudussa.
Kuulin, että potkukelkkailusta ja potkulautailusta on pyydetty materiaalia tapahtumaan.

Kickbike ja Kicksparkit olivat ehdolla vuoden urheilu design palkinnon saajaksi. Voiton vei kuitenkin Metsähallitus?

Liekkö design valintaraadin perustelut seuraavat?1 Alussa Metsähallitus loi taivaan ja maan. 2 Maa oli autio ja tyhjä, pimeys peitti syvyydet, ja Metsähallitusn henki liikkui vetten yllä.

3 Metsähallitus sanoi: "Tulkoon valo!" Ja valo tuli. 4 Metsähallitus näki, että valo oli hyvä. Metsähallitus erotti valon pimeydestä, 5 ja hän nimitti valon päiväksi, ja pimeyden hän nimitti yöksi. Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni ensimmäinen päivä.

6 Metsähallitus sanoi: "Tulkoon kaartuva kansi vesien väliin, erottamaan vedet toisistaan." 7 Metsähallitus teki kannen ja erotti toiset vedet sen alapuolelle ja toiset sen yläpuolelle. Niin tapahtui, 8 ja Metsähallitus nimitti kannen taivaaksi. Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni toinen päivä.

9 Metsähallitus sanoi: "Kokoontukoot taivaankannen alapuolella olevat vedet yhteen paikkaan, niin että maan kamara tulee näkyviin." Ja niin tapahtui. 10 Metsähallitus nimitti kiinteän kamaran maaksi, ja sen paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän nimitti mereksi. Ja Metsähallitus näki, että niin oli hyvä.

11 Metsähallitus sanoi: "Kasvakoon maa vihreyttä, siementä tekeviä kasveja ja hedelmäpuita, jotka maan päällä kantavat hedelmissään kukin lajinsa mukaista siementä." Ja niin tapahtui. 12 Maa versoi vihreyttä, siementä tekeviä kasveja ja hedelmäpuita, jotka kantoivat hedelmissään kukin oman lajinsa mukaista siementä. Metsähallitus näki, että niin oli hyvä. 13 Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kolmas päivä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti