perjantai 9. maaliskuuta 2012

Multian MM-kisojen alla5.3.12 mennessä ilmoittautuneita katsoessa silmiin pistävää on, että minne kaikki "vanhat" kotimaan potkijat ovat kadonneet. Kun itse olin ensimmäistä kertaa mukana lähtöviivalla 3 vuotta sitten. Kisassa oli paljon vauhdikkaita menijöitä eikä minulla ollut mahdollisuuksia palkinnoille, saatikka 200 m finaaliin. Vanhoista nimistä lähtölistalla näkyvät vain tutut nimet Vierikko, Pesälä ja Lahtinen.

Virolaiset ovat tänä vuonna hyvin edustettuna, vaikka nuorten ikäluokkien sarjat ovatkin herättäneet keskustelua aina IKSAa myöten.

Leppävirran Urheililijat taitaa aktiivisin seura tällä hetkellä potkukelkkailun parissa. Heillä on viikottain ratapotku kilpailuja ja se näkyy myös runsaana osanottaja määränä Multialla.

Naisten 2000 metriltä löytyy mielenkiintoinen nimi Riikka Smolander. Hän on tuttu meille kaikille Ylen urheilu ohjelmista. Salovirran Maaritille ei kuitenkaan taida tänäkään vuonna löytyä uhkaajaa.

Miehissä uskon, että kaikilla matkoilla kärkikolmikko koostuu nimistä Lahtinen, Levänen ja Vierikko.
Tosin Hannu on ollut sairaana ja itsekin pidin eilen tehokkaan tyhjennyksen vatsataudin muodossa. Neljässä tunnissa painoni putosi kolme kiloa. Samassa suhteessa kuume nousi, joten itselläni on hieman epävarma olo huommisen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti