lauantai 8. kesäkuuta 2013

Sääksi Triathlon - Kickbike 22,5 km
Vain neljä potkijaa ilmestyi lähtöviivalle klo 11.00 Kickbikella
Matkan aikana tuli pohdittua onko tässä mitään järkeä yrittää järjestää mitään potku tapahtumia/kilpailuja kotimaassa. Oli ne sitten Etelä-Suomessa tai täällä Savossa niin osallistuja määrä pysyy hyvin pienenä.
Kotona pystyy potkimaan yksinkin, tosin se ei kehitä eikä silloin opi potkimaan ryhmässä.

No tänään tuli potkittua jälleen siis yksin lähdöstä maaliin.
Mikäli vain maahan merkityt kilometrit oli mitattu oikein niin 10 km väliaika oli 18.34 ja 15 km 28.58. Sitten iski kauhea hyytyminen. Tuntui ettei polvi nouse enää yhtään. Tosin tuulikin oli vastaista ja loivaa nousua kun alkumatkasta pääsi potkimaan loivaan alamäkeen. Loppuaikani oli 47.47. Onneksi velipoika oli polkemassa verryttelyä ja piiskaamassa eteenpäin parilla viimeisellä kilometrillä.

Joonas potki maaliin toisena ajalla 1.02.11. Joonaksen ongelmat alkoivat jo muutaman kilometrin jälkeen kun  nilkan kipu alkoi toisessa jalassa ja loppu matkan hän potki sisukkaasti pääasiassa vain toisella jalalla.

Lahtisen Miian loppuaika oli 1.10.18. Kolmantena miehenä matkaan lähtenyt ja alkumatkasta toisena potkinut Ilkka Sadinmäki ajoi varmaan jonkin risteyksen pitkäksi koska hän oli Joonaksen edellä mutta 1.20 min startin jälkeen häntä ei vielä näkynyt maalissa kun kiirehdimme jo rantaan katsomaan triathlonin starttia.

Kiitokset Hypyn porukoille tapahtuman järjestämisestä. Puitteet ja keli olivat mahtavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti