perjantai 26. heinäkuuta 2013

Saksa täältä tullaan





Saksaan on luvassa ihan kesäisiä kelejä. Saa nähdä miten hiki irtoaa sunnuntain maratonilla noissa lämpötiloissa kaupunki reitillä.

Mutta lauantaina on ensin vuorossa 11 km aika-ajot, jolla on EM-arvo. Tätä kisaa olen odottanut koko kesän. Pääsen viidentenä matkaan tämän kesän menestyksen johdosta. Matkaan lähdetään puolen minuutin välein ja sitten potkitaan peräsuoli pitkänä niin kovaa kun miehestä irtoaa.

Parin tunnin tauon jälkeen vuorossa on vielä EM-viestit. Suomi on puolustava euroopan mestari, saa nähdä kuinka käy. Hannu oli viimeviikolla potkimassa Kick Francesissa vuoristo osuuksia ja Kaitsu on tällä viikolla telonut jalkansa huonoon kuntoon. Hollantilaiset ovat heittäneet ennakkosuosikin paineet FB sivuilla meidän harteille.

Naputtelen tätä tekstiä Helsinki-Vantaa lentoasemalla odotellen muita matkalaisia. Joten kisoista on luvassa viikonloppuna tuloksia näillä sivuilla.

Minulla on muuten ollut tuuria matkatavaroiden luovutuksessa tämän kesän reissuilla. Kickbikebag on mennyt ilman suurempia selittelyjä (Hollannin päässä piti tosin selitellä) ilman lisäkustannuksia. Jos huono säkä käy niin luvassa on 30-70€ lisämaksu per lento. Tosin vaikutusta voi myös olla sillä, että olen luovuttanut matkatavarani heti kentälle tullessa eli klo 5.00 jälkeen. Virkailijatkin ovat saattaneet olla niin unessa ja odottavan vain yövuoron päättymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti