sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Yleisörikas treeni

Viikon pitkä lenkki tuli potkittua Joutenlahden pohjukassa kymmenen asteen pakkasessa.
Jää ei valittettavasti ollut kovinkaan tasaista, mutta en antanut sen haitata. Alussa odotin, että läheisistä kerrostaloista joku mummeli soittaa pelastuslaitokselle, että joku on tuolla heikoilla jäillä.

Taustalla Joutenlahden kerrostalotKierrokselle tuli pituutta arviolta 600-700 metriä ja Kicksparkilla kierrokseen meni pari minuuttia ja ESLA:lla puoliminuuttia enemmän. Ja täytyy sanoa, että on kelkoilla eroa. Ja Kicksparkilla tulikin potkittua valtaosa treenistä.

Vähän myös vesitorni pilkottaa kuvassa


Joutenlahti on lähes kaupungin keskustassa. Harjoituksen aikana kymmenittäin ihmisiä pysähtyi rannan poluille ja läheisille tielle katsomaan mikä "hullu" jäällä menee. Vain kaksi nuorta poikaa uskalsi tulla juttelemaan ja kyselemään potkurista. Eivät kuitenkaan rohjenneet koeajaan ESLAA. Mieltä lämmintti, kun läheisistä kerrostaloista tuli lapsiperheitä vilkuttamaan minulle.


Taustalla Valtatie 23


Joutenlahti on muuten hyödyntämätön luonnonvara näin talvisin. Pohdinkin olisiko tässä mahdollista jonkun toimesta alkaa ylläpitää luistinrataa täällä. Täytyypä kysellä kaupungilta olisiko tämä mahdollista.
2,5 tunnin potkimisen jälkeen oli aika lähteä pihvin syöntiin poikien kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti