keskiviikko 24. syyskuuta 2014

15-kesäisen kanssa samassa sängyssä

Vaimo kun lensi etelään viikon lomalle niin minä poika etsin sitten uuden leikkikaverin.

Ajatelkaa tilanne...

Vierelläni sängyssä makaa noin 15-kesäinen vaalea kaunokainen. Miten tätä nyt kuvailisi, kapea runkoinen ja ennen kaikkea korkkaamaton. Kitinää ei kuulu edestä ei takaa vaikka kuinka puristelee kahvoista.

Jos tätä vertaa normaalisti nurkissa pyörivään hieman paksumpi runkoiseen ja kulahtaneeseen yksilöön, niin tämä ei kyllä kaipaa pakkelia pintaansa.

Uskomatonta miten tämä on eksynyt minun sänkyyni. Okei, pitihän tästä vähän maksaa ja se siirtyy pian jo toisen alle käyttöön.

Kumit kuntoon ja eikun selkään.

Toivottavasti vakiolautani ei saa tietää tästä hetkestä. Onhan meillä sentään takana pitkä yhteinen historia yhdessä ja lyhyen lomailun jälkeen palataan yhteistyöhön.

Katso sänkykuva tästä linkistä.

Lisäys 24.9.2014 klo 22.05

Vaikutteiden lähde: Aamulypsy


Pahoittelen, että jaoin tämän tekstin FB:n Kickbike Suomi ryhmässä.
Tässä sitä nähdään mitä tapahtuu kun kuuntelee Suompopin Aamulypsy ohjelmaa kun potkii aamuvarhaisella töihin. Kirjoitusten taso alkaa olla Perälän ajatusten tasolla.

Tämä Kickbike saapui minulle tosiaan tehtaan muoveissa ja omistajan opas mukana jossa on vuosiluku 1999. Tämä oli ollut Nokialla autotallin nurkassa odottamassa ensimmäistä käyttäjäänsä. Muuta ei tarvinnut tehdä kun poistaa muovit ympäriltä, kiristää ohjaustanko ja pumpata renkaat täyteen ilmaa niin lauta olisi koeajoa varten valmis. Joka on muuten edelleen tekemättä räntäsateiden takia.


Kickbike tehtaan pakkauksessa

Verrattuna käytössäni olevaan Kickbike Race Maxiin runko on todellakin ohuempi ja tämä ei ole saanut vielä samanlaisia kolhuja. Jarrut pelittää eivätkä valita kuten käytössä olevassa laudassa.

Ja tämä Kickbike on muuten uutta omistajaa vailla kun rouvashenkilö, jolle haeskelin netistä kesän ajan edullista käytettyä lautaa ei näin syksystä halunnutkaan enää lunastaa sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti