sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Salapoliisi tehtävän ratkaisu
Kuvassa mättää monikin asia aikaisempien vuosien yhteiskuviin verrattuna.

- Maajoukkueella on kerrankin yhtenäinen asu. No, onhan aikaisemminkin ollut paitoja, mutta ei näin komeita. Kiitokset asujen puuhahenkilöille Kaitsulle ja Kirsille!

- Kuvassaa Kickbike Race Max 28"/28" takarengas on tyhjä.
Hannulle kävi työtapaturma sprintin välierissä. Hyppy jäi liian matalaksi reunakiven ylityksessä. Hän kuitenkin sinnitteli tyhjällä renkalla maaliin valitettavasti karsiutuen jatkosta.

- Mitä ihmettä, kuvassa ei näy yhtään palaustusjuomaa?!!!!!!

Mutta oikea vastaus, jota haettiin oli, että kuvaan on lisätty yksi henkilö. Vastauksissa häntä on nimitetty mm. aurinkolasimieheksi tai jalattomaksi mieheksi.

Kyseessä on Kuisman Sami joka ehti poistua jo majoitukseen valmistautumaan seuraavan päivän pitkän matkan kilpailuun. Sami ei todellakaan ole jalaton, hän potki vaativalla reitillä yleisen sarjan MM kutoseksi pikkuvaivoista huolimatta. Sisukas mies!

Oikeita vastauksia tehtävään tuli runsaasti. Kiitokset kaikille vastaajille!
Onnetar suosi tällä kertaa Petri Koivumäkeä.
Hänelle lähtee Kainpon huivi.Nyt minulla alkaa ylimenokausi potkuttelun parista. Pariviikkoa tässä pyritään olemaan potkimatta ja haistellaan sisäisiä tuntemuksia onko tässä mitään järkeä. Okei, palautusjuomaa ja pähkinäsuklaa saattavat myös kuulua asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti