sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Potkukelkkailukausi avattu

Kauden avaus KicksparkillaAamulla seitsemän jälkeen melkoisessa lumipyryssä otin suunnan kohti Kämärin tekojäätä pyyhin pölyt pois Kickspark potkukelkastani.
Kauden ensimmäisen lenkin pituudeksi tuli 40 minuuttia.

Tuulta ja lunta riittiVarkaudessa on loistava (vähän pieni) tekojääkenttä. Tosin milloin jäälle olisi mahdollista päästä tuottaa haastetta. Kenttä on varattu arkisin klo 16 lähtien WP 35 harjoituksille ilta yhdeksään asti keskiviikkoa lukuun ottamatta, jolloin kenttä on käytössä yleisöluisteluun klo 19 asti. Viikonloput kenttä on varattu otteluihin. Päivisin kenttä olisi vapaa ellei joku koululaisryhmä ole varannut sitä käyttöönsä.
Kaupungin www-sivuille on laitettu vain linkki WP 35 sivuille, jotta jäälle menijä voi itse etsiä tietoa mahdollista WP 35 harjoitusajoista. Ja tietenkään otteluohjelmat eivät löydy samalta sivulta.

Tietoa kentän vapaista vuoroista ei saa kun soittamalla kenttähenkilökunnalle. Eli tiedottamisessa olisi kyllä parantamisen varaa kaupungilla, jolla on latujen kunnostuksessa käytössä realiaikainen tiedotus missä latukone on liikenteessä.

Joten itse pyrin käyttämään viikonloppuisin heti aamu seitsemältä tai iltaisin hyvin myöhään. Saa nähdä miten keskiviikoisin potkuttelu onnistuu yleisöluisteluvuorolla väistellen jääkiekkoja ja -palloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti