perjantai 7. helmikuuta 2014

Hurdalissa ollaan

Kisapaikalla Hurdalissa ollaan. Puolilta öin hyppäsin bussiin Varkaudesta ja olin Helsinki-Vantaalla 5 jälkeen. Lento Osloon lähti vaille kahdeksan. 
Punaisella paholaisella porhalsin noin 60 vauhtia mutkaista pikkutietä Hurdaliin. Unta on tullut1 niin vähän, että silmäpussit hipovat kohta kaksoisleukaa. Täytyy käydä vielä testaamassa paikallinen sauna ja sitten nukkumaan.
Kävin hakemassa numeron ja tapaamassa järjestäjiä. Kutsu kävi johonkin illan yhteisruokailuun, mutta katsoin paremmaksi jäädä hotellille.
Kiitokset Sommerbutikken.no firmalle joka oli järjestänyt minulle Eslan odottamaan hotellille. 

Jalasten hionnan jälkeen suuntasin testaamaan kisareitin. Kelkka mahtuu kasaanlaitettuna punaisen paholaisen kyytiin. Valitettavasti täällä sataa vettä, joten reitti on ihan sohjoinen. Ylös potkien minulla meni aikaa 40 minuuttia. Pettymys oli melkoinen kun huomasin, että joudun potkimaan myös alas. Vauhti ei varmaankaan missään kohdassa noussut yli kahdenkympin. Perseestä, toivottavasti yöllä pakastaa.
Järjestäjät tarkastivat myös kelkkani, eikä heillä ollut virityksistäni huomautettavaa. Yllätys oli kun he kertoivat, että kaikkien kilpailijoiden täytyy olla lähtöpaikalla klo 12. Siinä on sitten yli 2 tuntia aikaa odotella omaa starttia. Ei puutu kun samanlainen vesisade kun tänään niin 15 minuutissa on läpimärkä. Minulla on mukana piikkareiden lisäksi vain yhdet kengät, joten kotimatka tulee sujumaan märin jaloin. Yritän saada tänään vielä videon harjoituslaskusta nettiin. Ja täytyy toivoa, että saan yön aikana vaatteet ja kengät kuivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti