perjantai 24. huhtikuuta 2015

Lepoa ja grillausta

Kesän potkulautailukausi ei ole vielä päässyt osaltani kunnolla käyntiin. Pari viikkoa olen kituutellut nuhan kourissa välillä tehoja rytistellen, jotta olen saanut liman liikkeelle. Muuten tämä on ollut ihan TV lepoa.

"Elastinen" poikkesi pihvin paistoonItsensä valmentamisen vaikeus on tehdä näitä ratkaisuja sairauden/loukkaantumisen sattuessa. Uskaltaako levätä vaikka mieli tekisi treenata. Romahtaako kunto jos lepääkin vaikka 5 päivää?

Toivottavasti tämä lepäilyjakso kasvattaa motivaatiota ja potkuintoa kesää kohti. Mieli on kuitenkin melkoisen maassa. Onneksi suomen positiivisin henkilö ja aina hymy korvissa oleva Elastinen tuli psyykkaamaan minua grillauksen merkeissä. Joten tulevien viikkojen teemana on "Eteen Ja Ylös".
Jos katsotaan kauden alusta potkuja niin vasta nyt olen potkinut Kickbikella enemmän kun potkukelkalla. Potkurilla tuli liikuttua talvella 73 tuntia eli noin 1000 kilometriä. Kickbikella potkutunteja on kertynyt tunnin enemmän.

Pari viikkoa aikaa kauden avaukseen eli Kouvolan puolimaratoniin. Paljoa ei sieltä voi odottaa tämän hetken kunnolla, mutta lähdetään roikkumaan Kaitsun peesissä niin pitkään kun mahdollista (ja stadionilla ohi). Vasta 8 potkijaa on ilmottautunut tähän mennessä kisaan, joten ei vielä on tilaa ja pääsee edullisimmalla hinnalla.

Viikkoa ennen Kouvolan kisaa on tarkoitus potkia kauden ensimmäinen perinteinen 10,5 km testilenkki. Siitä on sitten hyvä lähteä parantamaan tulosta kohti syksyä ja toivottavasti jossain (Tsekeissä?) järjestettäviä EM-kilpailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti