keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pystyykö vai ei - Veikkauksen uusi nettipeli


Veikkaus lähtee mukaan TV:stä tuttuun laihdutusohjelma buumiin tuomalla markkinoille nettipelin nimeltään Pystyykö vai ei.

Pelikohteessa Veikkauksen valitsema henkilö asettaa tavoitteen painon pudotukselleen ja pelaajan tehtävä yksinkertaisesti veikata pystyykö pelikohde toteuttamaan itse määrittelemänsä tavoitteen määräajassa vai ei.

Pelikohteen kertoimeen vaikuttavat painonpudotuksen kilomäärä, määräaika sekä peliprosentit.
Veikkauksen Pystyykö vai ei  -pelin tuotepäällikkö Sweet Sixteen kertoo, että näin pääsemme edistämään kansanterveyttä vaikkakin yksi kohde kerrallaan.

Tuotepäällikkö Sweet Sixteen testaa
Kickspark potkukelkkaa


Ensimmäiseksi pelikohteeksi valikoitui tuhansien hakijoiden joukosta Kickbike potkulautailija Markku Levänen Varkaudesta, jonka tavoitteeksi on asetettu saavuttaa 7 kg painon pudotus. Markun tavoite on saavuttaa 75 kg paino kuudessa viikossa. 


Pystyykö vai ei pelikohdepaitaTutustu Leväsen menestykseen potkukelkkailussa ja -lautailussa tästä.
Levänen valikoitui pelikohteeksi osittain urheilullisin perustein sekä lajin perusteella. Markku on moninkertainen potkukelkkailun maailmanmestari ja potkulautailussa hän on IKSA World Ranking listalla 3. sijalla.  Leväsen saavutuksia on jopa verrattu julkisuudessa norjalaisen hiihtolegendan Björn Dählien saavutuksiin, toteaa tuotepäällikkö Sweet Sixteen.


Yle JälkihikiVeikkaus tulee jatkossa panostamaan potkukelkkailu vedonlyöntiin. Olimme menneenä talvena mukana jo Finland Ice Marathonilla Kuopiossa ja haluamme nostaa potkukelkkailun arvostusta talvisena liikuntamuotona hiihdon tasolle. Tavoitteena on, että vuoden 2017 Lahden hiihdon MM-kilpailujen yhteydessä mitellään myös potkukelkkailun maailmanmestaruuksista samoilla reiteillä hiihtäjien kanssa, toteaa tuotepäällikkö Sweet Sixteen.

Kickspark potkukelkka liukujalaksilla
Näin Markku löysi Titi-Nallen kautta lajin pariin. Lue juttu tästä.
Ensimmäisen Pystyykö vai ei -pelikohteen virallinen tulos mitataan ja julkaistaan lauantaina 9.5. ennen Kickbike potkulautailijoiden kaudenavausta Kouvolan puolimaratonilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti