tiistai 8. syyskuuta 2015

Johan oli vastaanotto lentokentällä

Saapuminen kotimaahan oli täynnä yllättäviä tilanteita.
Koneesta poistumisen jälkeen huomasin tuijottavani kännykästä Huuhkajien peliä ja vierellä käveli Ulkoministeri Soini esikuntineen. Puheenaiheena heillä tuntui olevan jokin tapaamisen sovittaminen keskiviikon ohjelmaan. Oli ensimmäinen kerta kun ministerin tason mies on "vastassa" lentoasemalla potkulautailun arvokisamitalisteja. ;)

Sen verran nopsajalkaisempi olin, että livahdin heidän edeltään pyöröovista matkalaukku hihnastojen luo. Timo siinä kommentoi, että onpas täällä porukkaa ja jatkoivat matkaa. Pokkani ei riittänyt hihkaista, että ovat varmaankin meitä EM-mitalisteja tulleet katsomaan. Mielessä kyllä kävi.
Ja tulihan ne Kickbike bagitkin sieltä viimein. Minun tietenkin viimeisenä varustettuna kuvassa näkyvällä tarralla.

Nyt jännityksellä odotan kun avaan bagin löytyykö sisältä tarkempi selvitys tutkimuksesta ja onko jotain poistettu laukusta. Saattaa olla, että tähteeksi jääneet urheilujuomajauheet muovipussissa ovat herättäneet läpivalaisussa kiinnostuksen.Eikä siinä vielä kaikki. Kun astuin ulos matkatavara-aulasta vastassa oli Kickbike Oy:n valtuuskunta Iisakki, Miia ja Hannu toivottamassa tervetulleeksi Team Finlandin kotimaahan.Tarjolla oli tietenkin kakkua ja suklaamuffinseja.


Kirjoittelen tätä bussiani odotellen . Klo on 0.34 ja tunnin kuluttua pääsen kyytiin ja nukkumaan melkein kuuteen. Suunnitelmissa on käydä kotona suihkussa ja suunnata sitten kohti Kuopiota töihin.
Luvassa on vielä parin päivän sisällä videon pätkiä kisoista, kunhan univelat on ensin nukuttu pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti